TOATE PRODUSELE

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre
Navomodelele sunt o opțiune populară pentru pescari de pretutindeni datorită capacității lor de a ajunge la locuri de pescuit îndepărtate fără a fi nevoie să folosiți o barcă mai mare. Compania noastră oferă trei tipuri diferite de navomodele, fiecare cu caracteristicile și avantajele sale unice.

Navomodelele Standard sunt perfecte pentru începători sau pentru cei care doresc un navomodel ușor de controlat. Acestea sunt dotate cu un motor 755 și au o viteză normală, ceea ce le face stabile pe valuri. În plus, au o autonomie mare, de aproximativ 5-7 km, sau aproximativ 15 curse la 200m dus-întors o cursa, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru sesiuni de pescuit mai lungi.

Dacă sunteți un pescar experimentat care dorește să ajungă mai rapid la locurile de pescuit, atunci navomodelele Speed ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs. Acestea sunt dotate cu un motor mai puternic și pot atinge viteze mai mari decât modelele Standard.

Dacă sunteți în căutarea unui navomodele de înaltă calitate care să vă ajute să atingeți obiectivele de pescuit, atunci ar trebui să luați în considerare gama noastră de navomodele Speed Pro. Aceste navomodele sunt proiectate pentru a oferi cele mai bune performanțe pe apă și sunt dotate cu motore foarte puternice, care le permit să atingă viteze impresionante.

Toate navomodelele Navomix sunt fabricate din materiale de calitate, durabile și rezistente la apă. Sunt ușor de transportat și au un design modern și atractiv. Indiferent de modelul ales, navomodelele Navomix sunt o opțiune excelentă pentru pescuit în apă dulce și sărată. Nu ezitați să le încercați și să vă bucurați de performanțele lor excepționale pe apă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!