Navomix Standard

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Navomodelele sunt o opțiune populară pentru pescari de pretutindeni datorită capacității lor de a ajunge la locuri de pescuit îndepărtate fără a fi nevoie să folosiți o barcă mai mare. Compania noastră oferă trei tipuri diferite de navomodele, fiecare cu caracteristicile și avantajele sale unice.

Navomodelele Standard sunt perfecte pentru începători sau pentru cei care doresc un navomodel ușor de controlat. Acestea sunt dotate cu un motor 755 și au o viteză normală, ceea ce le face stabile pe valuri. În plus, au o autonomie mare, de aproximativ 5-7 km, sau aproximativ 15 curse la 200m dus-întors o cursa, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru sesiuni de pescuit mai lungi.

Toate navomodelele Navomix sunt fabricate din materiale de calitate, durabile și rezistente la apă. Sunt ușor de transportat și au un design modern și atractiv. Indiferent de modelul ales, navomodelele Navomix sunt o opțiune excelentă pentru pescuit în apă dulce și sărată. Nu ezitați să le încercați și să vă bucurați de performanțele lor excepționale pe apă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!