Sfaturi pentru pescarii începători

Sfaturi pentru pescarii începători
Fie că sunteți în căutarea unui nou hobby, fie că vă doriți doar o zi de relaxare, pescuitul este o soluție pentru ambele variante. 
Lacurile mici pot fi locuri excelente pentru noii pescari deoarece acestea sunt în general, ape mai calme și mai accesibile. Acestea de obicei au un doc pentru a pescui și adesea un volum mai mare de pești. 
Înainte de a vă aventura la drum, trebuie să va informați cu privire la tipul de pește care se regăsește în lac, pentru că în funcție de acesta trebuie să alegeți momeala potrivită. Puteți începe cu varianta clasică, și anume momeala vie, aceasta fiind pe plac oricărei specii de pești. Aceasta se agață de montura, care se recomandă să fie cu arc și arce. De asemenea trebuie folosite întotdeauna cârlige noi deoarece el necesită să fie foarte ascuțite pentru a nu permite peștelui să scape. 
Acum ca această problemă a fost rezolvată, ce tip de undiță sau lansetă alegem? Răspunsul la această întrebare e simplă, pentru un pescar începător este recomandată o mulinetă ușoară, care să aibă un fir de aproximativ 250 de metri. Firul de pescuit poate avea diametrul de la 0.1mm pana la 0.9 mm. Grosimea fiind aleasă în funcție de peștele care se dorește a fi prins. Cu cât peștele e mai mare, cu atât necesită un fir mai gros. De asemenea aveți nevoie și de o plută de pescuit, pentru a surprinde momentul când peștele înghite momeala. 
Acum că aveți toate ustensilele necesare pentru o partidă de pescuit, tot ce vă mai rămâne de făcut  este sa va invitați familia la o zi de relaxare pe malul unui lac. 
Chiar daca unora dintre voi norocul începătorului nu o să își facă apariția și nu o sa prindeți peștele cel mare. Nu trebuie să vă descurajați, acesta e doar începutul. Cu timpul veți învăța noi tehnici și metode cat mai bune de pescuit. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!