Pescuitul Primavara

Pescuitul Primavara
Sezonul pescuitului de primăvară se apropie cu pași rapizi, iar tu ar trebui să faci un inventar al sculelor de pescuit din garaj pentru a te asigura ca nu iți lipsește nimic. Undițele, lansetele și nelipsita trusa a pescarului sunt la locul lor, gata oricând de o escapadă pe malurile lacurilor.

Dar ești sigur ca ai tot ce îți trebuie? Ai luat până și baterii de rezervă pentru telecomanda vaporașului de plantat? Dacă răspunsurile sunt afirmative atunci tot ce îți mai rămâne de făcut este să rezervi cât mai repede o cabană pe malurile Dunării, sau lângă lacul tău preferat și să te bucuri de o minivacanță.

Chiar dacă începutul de primăvară nu este cel mai prietenos anotimp, din cauza temperaturilor încă scăzute, vântului aspru și a apei reci, pescuitul este practicat cu aceeași plăcere. Cel mai important aspect de care trebuie să țineți cont, constă în alegerea lacului potrivit. Peștii vin după o perioadă grea, în care au încercat să găsească un loc cât mai călduros. Astfel în această perioadă sunt recomandate lacurile ce au pâlcuri de stuf sau papură prin care aceștia se pot adăposti, fiind în același timp și o sursă de hrană. De asemenea mai sunt de preferat lacurile ce au praguri cu diferențe de adâncime a apei, deoarece peștii aleg apa mai caldă și astfel vă puteți axa pe o arie mai restrânsă a lacului pentru a pescui. Iar pentru a vă atrage peștii în aria de interes, puteți folosi un navomodel de plantat. 

Pescuitul rămâne o pasiune indiferent de cantitatea de pește prins. Fie că a fost o zi norocoasă, fie că nu, dorința pescarului de a prinde prada cea mare va exista întotdeauna. Iar pentru a obține acest lucru, majoritatea investesc în articole de pescuit de calitate. 

Indiferent că sunteți abia la început de drum, sau sunteți deja pescari profesioniști, pescuitul vă poate surprinde mereu, așa că nu mai așteptați, luați-vă undița, bărcuța si plecați la drum. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!